EnterTheWu.com

Към Сайта | Галерия | WU BIBLE | Wu-Fam Изпълнители | Wu-Fam Групи | Помощ | Търсене | Потребители | Календар | ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС

Здрасти! ( Влез | Регистрирай се )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Очертан · [ Стандарт ] · Linear+

> Killah Priest

badnigga
post 22.03.2006г. 23:24
Публикувано на: #1

Wu-Fanatic

Група: Moderator
Съобщения: 347
Дата на регистрация: J-March 06
От: София
Потребител # 21

Killah Priest

user posted image
Killah Priest е изключително близък на Wu-Tang Clan.Той е роден в Бруклин и прави първите си записи към проекти на Wu, като соловите албуми на Gravediggaz, ODB и най-вече в незабравимият албум на GZA - Liquid Swords.Неговото съдействие и участие в тези проекти става едва ли не легендарно и това му осигурява път напред до неговия дебютен албум Heavy Mental в пролетта на 1998.Роден в Brooklyn и израстнал в Bedford-Stuyvesant и Brownsville, Killah Priest се запалва по хип-хопа от дете, слушайки рап от старата и новата школа като Eric B. & Rakim.Той също така е бил повлиян и от оклоните рапъри, като GZA и Sauave от Onyx, който често организирал местни партита.Killah Priest започнал да работи над римуването и рапирането си и накрая си спечелва значителна репутация в Brooklyn, но вместо да затвърди и продолжи музикалната си кариера той решава да се образова и възпита главно към религия и история.
Killah Priest се завръща като рапър през 1995 като се появява на няколко проекта на Wu.Всички негови участия са достойни, но впечатление прави специално с участието си в Liquid Swords.В края на 1996 той създава свой собствен проект/група наречена Sunz Of Man.През 1997, GZA съобщава че Killah Priest е поет под лейбъла на Wu.Killah Priest работи върху албум със двама продуценти свързани с клана - True Master и 4th Disciple.Резулатът е Heavy Mental, албум пълен с религиозни образи и емоционални бийтове.Той получава отлични критики по време на излизането си на пазара през Март, 1998.Албумът има голям успех и достига до номер 24 по чартовете.Killah Priest издава своя втори албум през лятото на 2000 година.Той си спечелва приза за най-завладяващ и неудържим соло изпълнител в Wu-Tang.

Дискография:

Killah Priest - Heavy Mental (1998)
user posted image
01 : Intro
02 : One Step ft. Tekitha & Hell Razah
03 : Blessed Are Those
04 : From Then Till Now
05 : Cross My Heart ft. Inspectah Deck & GZA
06 : Fake MC's
07 : It's Over
08 : Crosaids
09 : Tai Chi ft. Hell Razah, 60 Second Assassin & Father Lord
10 : Heavy Mental
11 : If You Don't Know ft. Ol' Dirty Bastard
12 : Atoms To Adam ft. Shangai The Messenger
13 : High Explosives
14 : Wisdom
15 : B.I.B.L.E.
16 : Mystic City
17 : Information
18 : Science Project ft. Hell Razah
19 : Almost There
20 : The Professiona

Killah Priest - View From Masada (2000)
user posted image
01.Bop your head
02.Food for thought (interlude)
03.Gotta eat
04.Hard times
05.I'm wit that
06.If i die
07.Intro .
08.Live by the gun *
09.Maccabean revolt
10.Maccabean revolt (interlude)
11.Outro
12.Places i've been
13.Rap legend
14.View from masada
15.What part of the game
16.When will we learn?

Killah Priest - The Priesthood (2001)
user posted image
01. C u when i get there
02. Come with me
03. Crime stories (interlude)
04. Heat of the moment
05. Horsemen talk
06. Intro (blackball me)
07. Madness
08. My hood
09. My life
10. Places where pharoahs go (interlude)
11. Royal priesthood
12. The law
13. The one
14. Theme song
15. Thug revelations
16. Witness the king

Killah Priest - Black August (2003)
user posted image
1. Black August (Daylight)
2. Excalibur
3. When I'm Writing
4. Do the Damn Thing
5. Time
6. Robbery
7. Come With Me
8. Breathe
9. Musifixtion
10. Deja Vu
11. Goodbye
12. Black August (Dark)
13. Robbery [Remix]
14. Do You Want It

---------------------------------------------------
За мен Killah Priest е едно невероятно MC, с уникално звучене и невероятни текстове.Много ме завладява и неговият дълбок и плътен глас.Бийтовете на песните са му жестоки, а самите песни са с много добре изпипани текстове и перфектно изпълнени от него.
Вие какво мислите по въпроса? dntknw.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Quote Post
H1TMAN
post 22.03.2006г. 23:56
Публикувано на: #2

Maximillion

Група: Users
Съобщения: 283
От: The Slumz
Потребител # 10

Страхотно МС със страхотен флоу !!!! coolio.gif Невероятен изпълнител , доста дълбоки текстове , човек трябва да е доста запознат със религията по принцип за да разбира за какво става въпрос plez.gif Както пишеше в един сайт - "part time apocalyptic writer,part time uzi seller" winka.gif Не случайно той е бил кандидат за 9-то МС в Клана и е трябвало да се решава между него и МК , като само това , че МК е пишел текстове до късно вечерта , а Killah Priest е заспал го е оставило извън Клана ,а във Fam-а (даже има и рима haha.gif )

--------------------
I represent from midnight to high noon
I don't waste ink, nigga , I think
I drop megaton BOMBS more faster than you blink
Cause rhyme thoughts travel at a tremendous speed
Quote Post
Foxxx-Mulder
post 23.03.2006г. 00:24
Публикувано на: #3

FBI Agent

Група: Administrator
Съобщения: 565
Дата на регистрация: J-January 06
От: Petrich City
Потребител # 2

невероятен е, много ми харесва начина му на рапиране, уникално ЕмСи, което си е заслучило мястото в клана

--------------------
The Music Started In The Hearts And Drums, From Another Land, Played For Everyone, By Sons, Of The Motherland... I'm Talking About The Jazz Music
user posted image
user posted image
Foxxx-Mulder @ MySpace
Quote Post
rueva
post 23.03.2006г. 19:01
Публикувано на: #4

Wu-Maniac

Съобщения: 189
Потребител # 9

Heavy Mental съм го слушала само 1-2 пъти. smile.gif нооо Black August доста повече!!! нещо в този албум ме грабна! rap.gif предполагам, че не той е най-добрият му, но тва си е мое мнение. по никакъв начин не отричам другите му албуми. smile.gif тоя албум направо цепи!!! peace.gif просто песни като Time, Breathe, Musifixtion, Deja Vu, Black August супер много ме радват!!! rap.gif абе всичко в албумът ме радва!!!! smile.gif smil3dbd4daabd132.gif
Quote Post
badnigga
post 23.03.2006г. 20:03
Публикувано на: #5

Wu-Fanatic

Потребител # 21

Оооо слушай The Priesthood.Това е един уникален албум.Просто бийтовете, лириките и т.н. са уникални.Песни като Heat Of The Moment, Come With Me, The One, Thug Revelations, Theme Song не са за изпускане. rap.gif
Quote Post
plam
post 23.03.2006г. 20:53
Публикувано на: #6

Зайо Байо

Съобщения: 90
От: Варна
Потребител # 11

Killah Priest e велик. Само това, че е член на една от най-великите групи - Sunz of Man е достатъчно. Уникални лирики. Много сложни, доста неща и аз не разбирам. Флоу-ът му не ме грабва чак толкова, но е лирически звяр и страшен фрийстайлър. Просто нечовешки фрийстайли, да се чудиш това възможно ли е. Трите му албума са страшни, особено Heavy Mental - нечовешка лудница. Песни като One Step, Cross My Heart, Fake MC's, Tai Chi, Heavy Mental, If U Don't Know, Atoms To Adam, B.I.B.L.E. (една от най-любимите ми песни изобщо).

--------------------
user posted image
Quote Post
badnigga
post 23.03.2006г. 22:02
Публикувано на: #7

Wu-Fanatic

Потребител # 21

Мдаааа....всички казват(и с право го казват), че Killah Priest е най-добър в freestyle-овете не само от Wu-Fam ами и изцяло на рап сцената.Просто той прави нечовешките фрийта.Бях чел някъде, че при един freestyle на Wu след изпълението на Killah Priest просто нямало смисъл други участници да продолжават да рапират. rap.gif
Quote Post
H1TMAN
post 23.03.2006г. 22:21
Публикувано на: #8

Maximillion

Съобщения: 283
От: The Slumz
Потребител # 10

QUOTE(badnigga @ 24.03.2006г. 00:02 )
Мдаааа....всички казват(и с право го казват), че Killah Priest е най-добър в  freestyle-овете не само от Wu-Fam ами и изцяло на рап сцената.Просто той прави нечовешките фрийта.Бях чел някъде, че при един freestyle на Wu след изпълението на Killah Priest просто нямало смисъл други участници да продолжават да рапират. rap.gif
*

Става дума за това срещу Canibus , след което между двамата се развива голямо приятелство , което завършва с проекта The 4 Horsemen (те двамата . заедно с Kurupt и Ras Kass) Ето и повече инфо , за който се интересува :

Това е за Canibus :

Може би най-запомнящата му се изява в Atlanta e когато една нощ той и Webb се изправят на battle лице в лице с членове на Wu-Family. Разбира се battle-ът свършва когато Killah Priest започва да римува-след 6 минутен freestyle той оставя всички онемели

--------------------
I represent from midnight to high noon
I don't waste ink, nigga , I think
I drop megaton BOMBS more faster than you blink
Cause rhyme thoughts travel at a tremendous speed
Quote Post
badnigga
post 23.03.2006г. 22:25
Публикувано на: #9

Wu-Fanatic

Потребител # 21

Точно за това ставаше дума. winka.gif
H1TMAN, не веднъж съм казвал, че u r the man. smil3dbd4daabd131.gif
Quote Post
Foxxx-Mulder
post 26.03.2006г. 23:05
Публикувано на: #10

FBI Agent

Група: Administrator
Съобщения: 565
Дата на регистрация: J-January 06
От: Petrich City
Потребител # 2

QUOTE(badnigga @ 23.03.2006г. 20:03 )
Оооо слушай The Priesthood.Това е един уникален албум.Просто бийтовете, лириките и т.н. са уникални.Песни като Heat Of The Moment, Come With Me, The One, Thug Revelations, Theme Song не са за изпускане. rap.gif
*

Албума е размазващ няма спор, именно този албум ме запали по Killah Priest (то всъщност това беше първия негов албум който чух), Heat Of The Moment е една от любимите ми песни, My Hood, Horsemen talk, лудо winka.gif

--------------------
The Music Started In The Hearts And Drums, From Another Land, Played For Everyone, By Sons, Of The Motherland... I'm Talking About The Jazz Music
user posted image
user posted image
Foxxx-Mulder @ MySpace
Quote Post
smenkins
post 11.06.2007г. 14:33
Публикувано на: #11

Wu-Fanatic

Съобщения: 301
Дата на регистрация: J-June 06
Потребител # 70

http://youtube.com/watch?v=RkBtpgcakdc ...
който квото да ми казва тая песен и B.I.B.L.E. ш звучат във вселената
обстановката бийтовете и лириките всеки път ш ме телепортират winka.gif

--------------------
user posted image user posted image
Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Lo-Fi Version Сега е: 10th September 2010 - 13:51

Приятели: www.RapBase.net - The Hip Hop DataBase: Hip Hop/Rap LYRICS, News, Albums, Downloads,
Дизел Сервиз, Ламинат, Българският Хип Хоп Портал, Web Design Studio, Детско облекло и бродерии