EnterTheWu.com

Към Сайта | Галерия | WU BIBLE | Wu-Fam Изпълнители | Wu-Fam Групи | Помощ | Търсене | Потребители | Календар | ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС

Здрасти! ( Влез | Регистрирай се )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Очертан · [ Стандарт ] · Linear+

> Sunz Of Man, поетите от улицата

Layzie
post 25.03.2006г. 21:40
Публикувано на: #1

Brooklyn Zoo

Група: Moderator
Съобщения: 116
Дата на регистрация: J-March 06
От: Bone Thugs-N-Harmony
Потребител # 36

user posted image

Killah Priest a.k.a. Iron Sheik a.k.a. The Heavy Mentalist a.k.a Lord Messiah

Prodigal Sun a.k.a. Ruffnec

Hell Razah a.k.a. The Arch Angel

62'Nd Assassin a.k.a. 60sec Assassin

Sunz of man е една от най-преуспелите Wu-Family групи , с които създатилят RZA спокойно може да се гордее.От друга страна е доста съмнително дали тази ,както и много други групи от фамилията биха могли да пробият на сцената без помощтта на Wu-логото.Едно обаче е сигурно и не подлежи на съмнение – The Sunz е групата , която разказва за човешките неволи и за това какво става на улицата , но на малко по високо ниво...

Текстовете на тези рапъри са със скрит подсмисъл.Те се връщат много назад във времето с поуки и истории споменати във Библията или в различни митове и съумяват по деликатен начин да ги свържат с днешната реалност на улицата.Killah Priest и Shabazz , които малко по късно оттеглят от рап музиката създават групата Disciples Of Armageddon.
Месеци по късно формацията се преименува на Sunz Of Man и се присъединяват Prodigal Sun , 62’nd Assassin к Hell Razah.Първото забележително парче на групата се казва “Soldies Of Drakness” и става малък ъндърграунд хит в New Yourk.Следва и албум носещ името 1’st Testament” , а пилотен сингъл е “Five Arch Angels”Мнение на много критици е , че младите тогава все още неопитни MC-та избързват с дебютния си албум.Явно RZA преценява , че не си заслужава да се прави голама реклама на LP-то , затова то остава от много хора незабилязано.Въпреки неуспешния първи проек групата за сравнително отрицателно време придобива голяма известност с многото участия на членовете и в албуми на клана.Killah Priest прави много успешни участия в 3 трака от “Return of the 36 Chambers” на ODB , във втория соло албум на GZA – “Liquid Swords” и в дебютното LP на Gravediggaz.
Точно в правилният момент The Sunz Of Man изригват с втория си много успешен албум озаглавен “The Last Shall Be First”.Годената е 1998 и още от първите тракове си проличава , че качеството в сравнение с първия проект се е покачило многократно.Пилотен сингъл и супер хит е парчетo “Shining Star” записано с ODB и Earth,Wing & Fire.Други ударни тракове са “Cold” , “Natural High” и “The Plan”.
Вторият проект е доста разнообразен и затова допринасят участията на Raekwon,Methodman,U-god и Masta Killa.
Най хитовото парче на групата обаче не е на нито 1 от LP-тата.Съвместната им продукция с една от най-добрите френски рап групи за всички времена – IAM.Парчето което се казва “La Saga” носи славата на един от най-култовите видео клипове в историята на хип-хопа.
Killah Priest заедно със Street Live имат най-мого участия в парчета на изпълнителите от клана.Извън Wu-Family работи с KRS-ONE и Bounty Killer, а не от отзана заедно с Kurupt,Canibus и Rass Kass създават групата 4 Horseman.През март 1998 година Killah Priest издава дебютния си соло албум “Heavy Mental” който се отличава с изключително смислени текстове определени от някой като “Mind Rap”.Две години по късно става доста шумно около рапъра.Поводът е второто му LP – “View From Masada”,което е доста по силно от първото.Хит става парчето “Die By The Sword” и е записана с Krayzie Bone.
В едно интервю RZA казва за Sunz Of Man : “Понякога тия копелета много ме дразнят,но иначе са страшно талантливи,особенно ако седнат на задниците си и поработят”

The Last Shall Be First
user posted image
Released:Jul 21, 1998

1.Intro
2.Cold
3.Natural High
4.Flaming Swords
5.Illusions
6.Shining Star
7.Israeli News
8.Tribulations
9.The Interwiew
10.The Plan
11.Collaboration 98
12Inmates To The Fire
13.Not Promissed Tommorow
14.For The Lust Of Money/The Grandz
15.Can i See u ?
16.The Battle
17.Next Up
18.Intelectuals
19.Five Arch Angels

Saviorz Day
user posted image
Released:Sep 3, 2002

1.Intro
2.S.O.M.
3.Ghetto
4.Banksta'z
5.House Of Blues
6.RZA Skit
7.Saviorz Day
8.Reality Skit
9.Black Or White
10.The Trinity
11.Dear Psalms
12.People Change
13.Honey Tree
14.Time
15.Doin Ya Thang
16.Say,Say,Say
17.Industry
18.All We Got (US)
19.The Cause

Freedom of Speech
user posted image
Released:Oct 26, 2004

1.Intro:Slavery
2.Rebel Music
3.Article One
4.High Science
5.One Harmony
6.House-Pitality
7.Oh!Baby
8.Way Of Life
9.Baby Girl
10.Take Ya Time
11.Same Ol'Thugs
12.Projecy Love
13.Who Gonna Die Next?
14.Angel Tears
15.We Can Do That Too
16.Underground To Da Heavens
17.Don't Hate It
18.Pimpology
19.R.A.Z.A.H.
20.We The People

Elements
user posted image
Released:Jul 13, 2004

1.In The Begining
2.Must B Tha Music
3.Who Are The Sunz Of Man
4.Oh!Now You Bangin'
5.Braing Back The Mic
6.Ghetto Goverment
7.Champagne Room
8.Deep In The Water
9.Elements
10.Like It Or Not
11.Hell Hole
12.Hot Line
13.The Law
14.The Sins Of Man
15.What We Came To Do
16.Lulla Bye
17.Combat
18.Sunz Of Man Court
19.B.B.P......Buisness Before Pleasure
20.Rowdy , Rowdy

Линкове:

Elements

The First Testament

The Last Shall Be First

The Second Sin

Nothing New Under The Sun
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
Quote Post
badnigga
post 25.03.2006г. 22:23
Публикувано на: #2

Wu-Fanatic

Съобщения: 347
От: София
Потребител # 21

rap.gif
Една от любимите ми групи.Имат невероятни песни.Направо са велики.И като се има напредвид кои са в групата...няма как да не са добри.Просто всеки ден слушам техни песни с най-голямо удоволствие.

Едит: Изпревари ме с няколко часа да пуснеш темата.Мислех да го правя ама по-късно.smile.gif
Quote Post
Layzie
post 25.03.2006г. 22:30
Публикувано на: #3

Brooklyn Zoo

Съобщения: 116
От: Bone Thugs-N-Harmony
Потребител # 36

QUOTE(badnigga @ 25.03.2006г. 22:23 )
rap.gif
Една от любимите ми групи.Имат невероятни песни.Направо са велики.И като се има напредвид кои са в групата...няма как да не са добри.Просто всеки ден слушам техни песни с най-голямо удоволствие.
Едит: Изпревари ме с няколко часа да пуснеш темата.Мислех да го правя ама по-късно.smile.gif
*

Това е любимата ми група от Wu-Family... smile.gif албума The Last Shall Be First е класика rap.gif
Quote Post
H1TMAN
post 26.03.2006г. 20:44
Публикувано на: #4

Maximillion

Група: Users
Съобщения: 283
От: The Slumz
Потребител # 10

Страхотна група coolio.gif Всички в тази група са супер талантиви - харесват ми абсолютно всичките им албуми rap.gif Prodigal Sun ми е един от любимците от цялото Wu Fam изобщо winka.gif coolio.gif

--------------------
I represent from midnight to high noon
I don't waste ink, nigga , I think
I drop megaton BOMBS more faster than you blink
Cause rhyme thoughts travel at a tremendous speed
Quote Post
Foxxx-Mulder
post 26.03.2006г. 21:57
Публикувано на: #5

FBI Agent

Група: Administrator
Съобщения: 565
Дата на регистрация: J-January 06
От: Petrich City
Потребител # 2

Невероятни са, и особено много ме радва Killah Priest, тоя човек е изруд plez.gif

--------------------
The Music Started In The Hearts And Drums, From Another Land, Played For Everyone, By Sons, Of The Motherland... I'm Talking About The Jazz Music
user posted image
user posted image
Foxxx-Mulder @ MySpace
Quote Post
Shitmaker
post 28.03.2006г. 09:25
Публикувано на: #6

Amerikaz Most Wanted

Съобщения: 156
Потребител # 40

еми нечовеци са, най-вече Killa priest ...само тва име е достатъчно hm.gif

--------------------
user posted image
Quote Post
plam
post 29.03.2006г. 20:41
Публикувано на: #7

Зайо Байо

Съобщения: 90
От: Варна
Потребител # 11

Просто ВЕЛИКИ!!!! Няма какво повече да кажа!!! Hell Razah е огромен изрод!!! Всички албуми са много добри, а моят фаворит е The Last Shall Be First. Любими песни по-късно ще кажа, че сега ме мързи да изброявам.

--------------------
user posted image
Quote Post
greynib
post 4.02.2007г. 11:14
Публикувано на: #8

Advanced Member

Съобщения: 89
Дата на регистрация: J-January 07
Потребител # 103

Мноу разбиват харесват ми кефят ме зарибяват ме допадат ми с една дума стааат coolio.gif

--------------------
user posted image
Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Lo-Fi Version Сега е: 10th September 2010 - 14:33

Приятели: www.RapBase.net - The Hip Hop DataBase: Hip Hop/Rap LYRICS, News, Albums, Downloads,
Дизел Сервиз, Ламинат, Българският Хип Хоп Портал, Web Design Studio, Детско облекло и бродерии